The Diva returns

Jag hade ju tänkt att lägga ut lite bilder på mitt rum men mamma har inte orkat att hitta kabeln till kameran men jag hoppas att den snart ska komma fram.
Jag har blivit en shopping prinsessa men min favvo affär är ju Ikea men det är för att jag stannar på småland och får en pyckelpiga stämpel på handen och namnlapp på tröjan och här hoppar jag o busar tills mamma har handlat färdigt. Mamma är ju lite mallig hon köpte ju en torim lampa på fyndhörnan ordinarie pris var 399 men mamma betalade bara 39. Dom har haft rea på dom ett tag men mamma visste nog att den skulle så gott som skänkas bort så hon inväntade rätt läge.

och en anna gång på Ikea tänkte mamma vara snäll o köpa pärlor till mig för att öva finmotoriken ha trodde hon ja det ända jag fick öva det var o se hur snabbt mamma kokade. Jag o mamma skulla bygga pärlplattor tillsammans på golvet i tvrummet efter en stund så gick mamma på toa och jag satt lydigt kvar snäll som jag är =) Men mina händer hade en egen vilja dom hällde ut hela burken på mattan och när mamma kom såg o svor så gick hon o hämtade sopen men då hade jag ju sprätt ut dom lite mer som bonus mamma måste ju lära sig o städa ordentligt jag såg nog en dammråtta under soffan..... Nåväl mamma sa att jag fick inte bygga med pärlor försen jag har fyllt 50 o kan städa själv  *suck*  



Jag och mamma har blivit tvspels nördar mamma spelar wii och jag spelar vsmile självklart är konsolen rosa för att matcha mitt rum favvo spele är wall-e och askungen man får lära sig räkna bokstavera och former och färger så det är jättekul men jag har bara en handkontroll så om nån blev sugen att spela med mig så tyvärr ni får bara titta på =)

Ja vi får väl uppdatera bloggen snart igen blev ju så sugen att bowla m mamma p

RSS 2.0